Vica Blochina, declarații incendiare despre relația cu Victor Pițurcă! De ce nu s-a măritat niciodată

25.11.2019, 17:00
Vica Blochina, declarații incendiare despre relația cu Victor Pițurcă! De ce nu s-a măritat niciodată
Vica Blochina, declarații incendiare despre relația cu Victor Pițurcă! 

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta antrenorului de fotbal, Victor Pițurcă. Din relația celor doi a rezultat un băiat, Edan. Cu ceva timp în urmă, blondina mărturisea că Piți a fost marea sa iubire, iar dacă acesta ar fi divorțat, sigur s-ar fi căsătorit cu el.

Vica Blochina, declarații incendiare despre relația cu Victor Pițurcă!

‘Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani’, povestea Vica Blochina, la Pro Tv.

La început, Victor Pițurcă nu a vrut să îi recunoască copilul, iar blondina l-a dat în judecată. Între timp, apele s-au mai liniștit între ei. Acum, cunoscutul antrenor de fotbal are o relație excelentă cu băiatul său și păstrează legătura cu Vica.

‘Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încearci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită. M-a oripilat ce s-a întamplat. Bărbaţii uita că au şi ei mame. E o problemă cu educaţia’, a declarat Vica Blochina într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Aceasta a mărturisit cu sinceritate că i-a fost foarte greu în perioada când era însărcinată, iar Pițurcă nu a fost lângă ea.

‘Au fost câteva momente grele în viaţa mea care m-au marcat. Am aflat despre moartea tatălui meu în timp ce eram la un restaurant în România. M-a sunat mama plângând. Am crezut că s-a prăbuşit cerul, a fost ceva îngrozitor. Acel moment m-a maturizat. A fost dificilă şi perioada în care am fost însărcinată. Era greu pentru că eram singură.  În viaţa mea există acum doar copilul meu, căţelul şi o pisică, am familia întreagă. Şi afacerea pe care o cresc. Vreau să ajung departe cu ea’, a mai adăugat ea.

citește și...