Vica Blochina are un nou iubit. Cum l-a caracterizat pe bărbatul din viața ei

01.04.2021, 10:35
Vica Blochina are un nou iubit. Cum l-a caracterizat pe bărbatul din viața ei
Vica Blochina are un nou iubit. Cum l-a caracterizat pe bărbatul din viața ei

Vica Blochina a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că există un nou bărbat în viața sa.

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a vorbit despre accidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu o săptămână, dar și despre bărbatul care există în viața ei. „Eram pe drum, de la birou, și conduceam în București. Mi s-a făcut rău, eram și cu asistenta mea și mi s-a făcut rău. I-am zis eu nu mai văd. S-a făcut negru, nu am mai văzut nimic în fața ochilor. Am vrut să trag mașina pe dreapta și am intrat într-un domn, care a fost foarte drăguț oricum. I-am bușit mașina omului. I-am făcut-o praf și mi-am zgâriat și eu mașina. Mă doare inima, că era nou-nouță”, a spus Vica Blochina.

Blonda a spus că în aceea perioadă era certată cu iubitul ei, dar când acesta a auzit de accident a căutat-o imediat: “A venit, mi-a adus flori. Mi-a arătat că îi pasă de mine și mi-a spus că mă duce într-o minivacanță”. Vica Blochina l-a descris ca fiind: “haios, generos și foarte frumos”. Iubitul i-a interzis vedetei să mai poarte ținute sexy la TV: “Mi-a spus că nu mă mai plimbă cu avionul”, a glumit Vica Blochina.

Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă și are un copil

 

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent la o emisiune TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...