Vica Blochina are probleme. Executată silit din cauza datoriilor

29.06.2020, 11:10
Vica Blochina are probleme. Executată silit din  cauza datoriilor
Vica Blochina are probleme. Executată silit din cauza datoriilor

Vica Blochina are probleme. Vedeta este executată silit din cauza datoriilor.

Vica Blochina a înregistrat multe datorii, motiv pentru care aceasta a fost acționată în instanță iar judecătorii au decis că trebuie să plătească.

Potrivit cancan.ro, Vica Blochina a fost dată în judecată de către Asociația de Proprietari din blocul în care locuiește. Inițial, magistrații au pus-o să plătească 7.000 de lei însă aceasta nu a plătit deloc restanțele, motiv pentru care vecinii au apelat la judecători pentru executarea silită. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au decis că aceasta este bună de plată și au admis încuviințarea executării silite.

”Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4.

 

Vica Blochina are un băiat cu Victor Pițurcă

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan. Într-un interviu, Vica Blochina explica care este relația dintre Victor Pițurcă și fiul lor.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina

citește și...