Viața de poveste a Giuliei Nahmany. ”Am fost în cele mai mari cercuri”

14.09.2020, 14:17
Viața de poveste a Giuliei Nahmany. ”Am fost în cele mai mari cercuri”
Viața de poveste a Giuliei Nahmany. ”Am fost în cele mai mari cercuri”

Giulia Nahmany are o poveste de viață incredibilă. Vedeta a scos la iveală detalii mai puțiun cunoscute desprea ea și familia sa.

Giulia Nahmany, în vârstă de 37 de ani, este una dintre vedetele cunoscute din showbiz. Este cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune. Știe patru limbi străine: ebraică, română, franceză și engleză. În plan personal, este căsătorită și are două fetițe.

Vedeta are o poveste de viață impresionantă. S-a născut în Israel, ulterior a locuit în Belgia, iar apoi a venit în România. Părinții ei, doctori de profesie, au fost cei care i-au oferit o viață de poveste.

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități.

Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea.

Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a povestit Giulia Nahmany, citată de protv.ro.

”Am jucat cu Jane Seymor”

Giulia Nahmany a afirmat că are o viață extrem de frumoasă și că a avut posibilitatea de a fi fost în cele mai exclusiviste cercuri.

“Am o viață foarte frumoasă, am o casă foate frumoasă pe care ne-am construit-o, probabil am anumite lucruri pe care alții nu le au – cum ar fi cinamatograf în casă. Am fost și în Hollywood, am jucat cu Jane Seymour, am fost în cele mai mari cercuri. Recunosc, trăiesc în balonul Giuliei, într-o lume fantastică”, a mai spus vedeta.

Este concurentă la ”Ferma”

Giulia Nahmany este una dintre vedetele care participă în noul sezon al show-ului ”Ferma”. După prima ediție, aceasta a părăsit competiția împreună cu Gabriel Toader. Ulterior s-a aflat că, de fapt, cei doi nu au părăsit concursul, ci fac parte din tabăra bandiților din cadrul emisiunii de la Pro TV.

citește și...