Viața amoroasă a Ellei, fosta iubită a lui Jador! Cu cine se iubește fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’

20.09.2020, 17:53
Viața amoroasă a Ellei, fosta iubită a lui Jador! Cu cine se iubește fosta concurentă de la 'Puterea dragostei'
Viața amoroasă a Ellei, fosta iubită a lui Jador! Cu cine se iubește fosta concurentă de la 'Puterea dragostei'

Ella, fostă concurentă în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’, a dat cărțile pe față și a vorbit despre viața ei sentimentală. Cât timp a fost în emisiunea de la Kanal D, bruneta a avut o relație cu năbădăi cu Jador. Din nefericire, cei doi s-au despărțit cu mare tam-tam, iar Ella a suferit enorm.

După ce a ajuns în România, la finalul celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’, s-a zvonit că tânăra ar avea o relație în secret cu Jador, bărbatul pe care a recunoscut că l-a iubit enorm.

Recent, Ella a dorit să clarifice toată situația și a dezvăluit dacă are sau nu o relație.

“Nu mă mai asociați cu nimeni, sunt o femeie liberă!”, a scris Ella pe Instagram.

A negat că a avut o relație cu Iancu Sterp

‘Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici. Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită. De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…’, a spus Ella, în timp ce se afla în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

A făcut pace cu Daiana

În ultima gală a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Daiana și Ella au reușit, într-un final, să facă pace după luni de contre explozive. Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ au decis să renunțe la rivalitate și s-au îmbrățișat în fața celorlalți concurenți.

Daiana și Ella de la ‘Puterea dragostei’ au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, ba chiar s-au și bătut la un moment dat, în platoul emisiunii.

Tot conflictul a început după ce Daiana i-a spus Ellei că nu o suportă, din cauza suferinței provocate de Gabriel.

‘Vă arăt eu vouă, de acum încolo, adevărata față a Daianei. Nu mă mai interesează de nimeni. Lasă că vă arăt eu fața mea, lasă, lasă. Nu are nimeni ce să îmi facă. Așa sunt eu, ăsta e caracterul meu. Nu mai pot să mai suport Gabi. Am fost mult prea mult luată la mișto. Ăsta e caracterul meu, o să îmi găsesc un bărbat care să stea lângă mine așa cum sunt eu și asta este. Eu nu sunt ca astea’, i-a spus Daiana iubitului ei, Gabi.

 

citește și...