Vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă din 22 iulie la Kanal D

14.07.2020, 14:36
Vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ce se întâmplă din 22 iulie la Kanal D
Vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Ce se în tâmplă din 22 iulie la Kanal D

Vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Cele mai frumoase momente ale show-ului „Bravo, ai ști! Celebrities” vor putea fi urmărite, începând din data de 22 iulie, de la 23:00, de miercuri până vineri, și sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D.

O selecție de colecție, cu imagini memorabile ale show-ului de stil le va aminti fanilor emisiunii cum au evoluat concurentele, cum le-au apreciat jurații evoluția tinerelor care luptă pentru titlul de „cea mai stilată femeie din Romania” și pentru premiul în valoare de 100.000 de lei.

„Am primit foarte multe mesaje de la fani, pe rețelele de socializare, le este foarte dor de ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Acum vor avea ocazia să vadă parcursul concurentelor de până la momentul declansării pandemiei, într-o selecție impresionantă, și să își amintească o mulțime de momente fantastice pe care le-am trăit împreună, telespectatorii acasă, în fața micilor ecrane, iar noi, echipa emisiunii, pe platourile de filmare.

Este un moment bun, în această vară, să revedem cele mai frumoase, intense și amuzante momente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” și să ne împrospătăm memoria pentru a savura apoi continuarea atât de așteptată a show-ului” , a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, potrivit kanald.ro.

Detalii despre ”Bravo, ai stil”

Show-ul ”Bravo, ai stil” a fost difuzat prima dată pe 22 august 2016, de către canalul de televiziune Kanal D România și a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România în anul 2016 și până în prezent.

Emisiunea are la bază un număr de 10-15 concurente care prezintă diverse ținute pe tot parcursul săptămânii (luni-vineri), iar la sfârșitul săptămânii (sâmbăta) trebuie să se expună conform temei-suport pentru gala respectivă.

Din juriul emisiunii prezentate de Ilinca Vandici fac parte c reatorul de modă Cătălin Botezatu, raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Silvia Oana Popescu este prima câștigătaore a show-ului „Bravo, ai stil!”.

 

citește și...