Anunțul făcut de Dana Rogoz. ”Când ne-am luat la revedere, nimeni nu putea spune…”

07.03.2020, 12:32
Anunțul făcut de Dana Rogoz. ”Când ne-am luat la revedere, nimeni nu putea spune...”
Anunțul făcut de Dana Rogoz. ”Când ne-am luat la revedere, nimeni nu putea spune...”

Dana Rogoz a avut ultimul spectacol înainte de a deveni mămică pentru a doua oară. Actrița a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Dana Rogoz se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Actrița a luat decizia de a renunța pentru următoarea perioadă la aparițiile pe scenă. Acesta a avut ultimul spectacol pe scenă și a transmis un mesaj prietenilor săi din mediul online.

”66/366 În seară această am jucat ultimul spectacol “Proof” însărcinată. Când ne-am luat la revedere la final, nimeni nu putea spune oare când va fi următoarea reprezentație…. Micuța a fost tare bună cu mine și am putut juca destul de mult tot trimestrul 2 de sarcină. Acum iau o pauză și voi reveni pe scenă când mă voi simți pregătită. Oricum, a fost cu emoții spectacolul din această seară. A fost… altfel”, a scris vedeta în mediul online.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care actrița apare alături de celebrul actor Marian Rîlea.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută publicului larg drept Abramburica.

citește și...