Vestea dată de Mihai Morar. ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”

03.03.2022, 13:06
Vestea dată de Mihai Morar. ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”
Vestea dată de Mihai Morar. ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”

Mihai Morar, în vârstă de 40 de ani, a stat o perioadă departe de televiziune, însă acum acesta a anunțat că va reveni pe micile ecrane. Binecunoscutul om de radio și de televiziune nu a dat prea multe detalii despre noul proiect în care va fi implicat, afirmând doar: ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”.

Binecunoscutul om de radio și televiziune Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua. Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de peste 14 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

De-a lungul anilor, Mihai Morar a fost o prezență constantă pe micile ecrane, acesta prezentând mult timp emisiunea ”Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars. În perioada pandemiei de coronavirus, Mihai Morar a realizat podcasturi la care a avut invitate numeroase personalități. După ce a stat o perioadă departe de televiziune, Mihai Morar a anunțat că revine pe micile ecrane.

Vestea dată de Mihai Morar. ”Este un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”

”Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune”, a declarat Mihai Morar pentru click.ro.

”Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a adăugat Mihai Morar.

citește și...