Vestea dată de Mihai Morar. ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”

03.03.2022, 13:06
Vestea dată de Mihai Morar. ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”

Mihai Morar, în vârstă de 40 de ani, a stat o perioadă departe de televiziune, însă acum acesta a anunțat că va reveni pe micile ecrane. Binecunoscutul om de radio și de televiziune nu a dat prea multe detalii despre noul proiect în care va fi implicat, afirmând doar: ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”.

Binecunoscutul om de radio și televiziune Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua. Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de peste 14 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

De-a lungul anilor, Mihai Morar a fost o prezență constantă pe micile ecrane, acesta prezentând mult timp emisiunea ”Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars. În perioada pandemiei de coronavirus, Mihai Morar a realizat podcasturi la care a avut invitate numeroase personalități. După ce a stat o perioadă departe de televiziune, Mihai Morar a anunțat că revine pe micile ecrane.

Vestea dată de Mihai Morar. ”Este un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”

”Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune”, a declarat Mihai Morar pentru click.ro.

”Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a adăugat Mihai Morar.