Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară! Ce nume ciudat a ales pentru micuță

24.07.2019, 15:25

Bucurie mare în familia lui Morar! Prezentatorul tv a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui, Gabriela, a adus pe lume încă o fetiță, care a cântărit la naștere 2,950 kg şi 52 de centimetri. Cei doi mai au două fiice gemene, Mara și Cezara.

Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară! Ce nume ciudat a ales pentru micuță

“Uşor, uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri.

Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la Radio Zu.

Cea de-a treia fiică a lui Morar va purta numele Roua.

”Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură/ Fiindcă e singura şi n-o primim pe-a doua/Dintr-un ocean, tu nu eşti doar o picătură/Tu eşti oceanul dintr-o picătură. Tu eşti ROUA!”, a scris Morar pe Facebook.

citește și...