Vestea dată de Cristina Șișcanu. ”Voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta”

31.05.2022, 15:59
Vestea dată de Cristina Șișcanu. ”Voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta”
Vestea dată de Cristina Șișcanu Șișcanu. ”Voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, a făcut declarații legate de cariera sa. Aceasta a dezvăluit că se pregătește de un nou proiect în televiziune. ”Voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta”, a anunțat partenera de viață a prezentatorului TV Mădălin Ionescu în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro.

În plan personal, Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

În plan profesional, Cristina Șișcanu a lucrat ca jurnalist. Aceasta a anunțat acum că va avea un  proiect de televiziune.

Vestea dată de Cristina Șișcanu. ”Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”

„Televiziunea a fost marea mea pasiune dintotdeauna! Eu am muncit cu foarte mult drag și mi-a plăcut foarte mult să fac reportaje, să prezint subiecte. Când eram în televiziune, știam când plec de acasă, nu știam când mă întorc! Viața mea era 100% dedicată televiziunii, pentru că îmi plăceau subiectele, îmi plăcea să fac meseria asta! Cei cu care am lucrat știu lucrul ăsta!”, a declarat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

„A apărut partea asta cu online-ul, care m-a furat, într-adevăr, pentru că aici lucrurile se întâmplă spectaculos de repede. Oricum, m-a ajutat să mă dezvolt pe partea de online, având în vedere faptul că am lucrat în televiziune. Cumva este diferit de televiziune, dar se și aseamănă foarte mult. Acum voi avea un proiect TV pe care-l voi realiza și-l voi prezenta. Abia aștept să înceapă! Am filmat chiar și un teaser pentru anunțarea proiectului”, a completat aceasta.

citește și...