Veste șocantă din partea lui Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu: ‘Nu va fi găsită niciodată’

19.11.2019, 11:38
Veste șocantă din partea lui Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu: 'Nu va fi găsită niciodată'
Gheorghe Dincă a detaliat pas cu pas cum le-a ucis pe Alexandra și Luiza! 

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, continuă să șocheze cu declarațiile sale.

‘Mereu are o figură serioasă și ochi severi, de parcă ar ascunde multe lucruri care, dacă ar fi aflate, ar îngrozi o țară întreagă’, au declarat persoanele care au dat nas în nas cu acesta.

Veste șocantă din partea lui Gheorghe Dincă despre Luiza Melencu: ‘Nu va fi găsită niciodată’

Încă de la început, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit și ucis pe cele două adolescente din Caracal, Alexandra și Luiza.

Monstrul din Caracal a mărturisit inițial că nu a vrut să o ucidă pe Alexandra Măceșanu, însă decesul fetei a fost un accident. Dincă a spus că i-a dat o palmă fetei de 15 ani, care a căzut inconştientă, dar că s-a gândit că joacă teatru şi a plecat de acasă, lăsând-o acolo, zăcând pe jos. La întoarcere, a găsit-o pe Alexandra moartă.

Cât despre Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută de acasă din aprilie, Dincă a șocat cu declarațiile sale.

‘Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află. Nu va fi găsită niciodată! Va rămâne un mister’, ar fi spus Gheorghe Dincă, potrivit surselor din anchetă.

‘E detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale condamnării’, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Sursa: Wowbiz

citește și...