O declaraţie a lui Gheorghe Dincă, ţinută secretă de procurori! Această mărturie este cea mai credibilă de până acum

18.11.2019, 15:06
O declaraţie a lui Gheorghe Dincă, ţinută secretă de procurori! Această mărturie este cea mai credibilă de până acum
foto: inquam

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Au trecut mai mult de patru luni de când Gheorghe Dincă a fost arestat.

Bărbatul de 66 de ani a recunoscut că le-a răpit şi ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două tinere din Caracal.

O declaraţie a lui Gheorghe Dincă, ţinută secretă de procurori!

Recent, avocatul familiei Melencu a făcut noi dezvăluiri şocante din anchetă. Se pare că procurorii au ţinut ascunsă o declaraţie a lui Gheorghe Dincă.

Tonel Pop a mărturisit că singura mărturie coerentă a lui Dincă este cea în care a declarat cum a aruncat un cadavru în Dunăre.

„Singura declarație a lui Dincă care are logică, coerență este cea în care poveșteste cum a luat cadavrul,cum l-a dus auncat în apă și cum s-a scufundat. Când dosarul o sa fie public o să vă amintiți ce am zis eu. Coerența, absolut tot. Ca un film. Cum se scufunda, cu ce parte. Nu vreau să dau chiar amănunte, dar e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”, a mărturisit Tonel Pop la România TV.

Magistraţii au prelungit mandatul de arestare al lui Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile. Criminalul din Caracal încă nu s-a acomodat cu condiţiile din închisoare şi a făcut plângere. Se pare că lui Dincă nu îi place mâncarea primită după gratii.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, a mai declarat avocatul familiei Melencu.

citește și...