Veste cruntă pentru Shannen Doherty! Actrița din Beverly Hills are din nou cancer: ‘Nu știu câte zile sau săptămâni mai am’

04.02.2020, 17:07
Veste cruntă pentru Shannen Doherty! Actrița din Beverly Hills are din nou cancer: 'Nu știu câte zile sau săptămâni mai am'
Veste cruntă pentru Shannen Doherty! Actrița din Beverly Hills are din nou cancer, după ce învinsese boala în urmă cu 5 ani/ Foto: Profimedia

Veste cruntă pentru Shannen Doherty! Actrița din Beverly Hills a aflat că suferă din nou de cancer, după ce reușise să învingă boala în urmă cu 5 ani. Din păcate, de data aceasta, cancerul are o formă mult mai agresivă.

Veste cruntă pentru Shannen Doherty! Actrița din Beverly Hills are din nou cancer, după ce învinsese boala în urmă cu 5 ani

Shannen Doherty a făcut dezvăluiri șocante, marți, 4 februarie. Aceasta a recunoscut public că i-a recidivat cancerul. Shannen a aflat vestea cutremurătoare în 2019, când era prinsă cu filmările pentru noua serie BH90210.

După analize amănunțite, doctorii au anunțat-o că deja se află în stadiul IV al bolii.

‘Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul patru, d-asta sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată’, a mărturisit actrița.

De asemenea, Shannen Doherty a povestit, cu lacrimi în ochi, că cel mai greu i-a fost să le dea vestea soțului ei, Kurt Iswarienko, și mamei sale, Rosa.

‘Mama mea este o ființă extraordinar de puternică și curajoasă. Așa este și soțul meu, dar îmi fac griji pentru el’, a adăugat Doherty.

Cu toate că a primit cruntul diagnostic, Shannen Doherty este încrezătoare: ‘Viața noastră nu se termină când primim acest diagnostic. Încă mai avem ce să facem. A fost atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată și apoi cineva care era așa sănătos să plece primul. A fost un adevărat șoc pentru mine și am simțit că trebuie să apar în acel show pentru a-l onora. Nu am făcut încă sufficient, în opinia mea’. 

Shannen a fost distrusă după ce colegul ei de platou, Luke Perry, a murit în urma unui infarct. Singurul apropiat al său care știa că boala i-a recidivat a fost Brian Austin Green.

‘Aveam momente de anxietate mare și credeam că nu o să pot face asta (n.r.-să termine filmările ). Brian a fost singurul din grupul ăla de oameni căruia i-am spus destul de repede. Așa că mă suna mereu și îmi spunea: infiderent ce se întâmplă, sunt aici lângă tine’, a mai povestit celebra actriță din Beverly Hills.

Sursa: Daily Mail 

citește și...