O vedetă cunoscută din România, la capătul puterilor din cauza cancerului de piele! ‘Sunt devastată’

17.01.2020, 15:31
O vedetă cunoscută din România, la capătul puterilor din cauza cancerului de piele! 'Sunt devastată'
O vedetă cunoscută din România, la capătul puterilor din cauza cancerului de piele!

Cunoscuta creatoare de modă, Sonia Trifan, a trecut prin momente dificile după ce a aflat că riscă să facă cancer de piele.

O vedetă cunoscută din România, la capătul puterilor din cauza cancerului de piele!

Vedeta a mers la un control dermatoscopic și a luat decizia de a-și îndepărta alunițele de pe piele. Blondina a recunoscut că ani de zile a fost o împătimită a solarului, lucru care i-a dăunat. Peste noapte, aceasta s-a trezit cu zeci de alunițe pe corp, care o deranjau la atingere.

Sonia Trifan a explicat că alunițele riscau să se transforme într-un melanomul malign.

‘Sunt devastata! Pentru mine expunerea la soare si mersul la solar erau un mod de viata. Nu-mi place deloc, dar absolut deloc pielea alba, iar acum sunt obligata sa renunt sa ma bronzez! Dar mai bine cu pielea alba si in viata… Multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit-o la timp pe dna. Doctor Amalia Anghel, medic primar dermatologie-venerologie, care m-a examinat si mi-a eliminat in cel mai eficient mod posibil, rapid, fara riscuri si fara pic de durere, alunitele cu risc ridicat de cancer!’, a declarat Sonia Trifan pentru Wowbiz.

Sonia Trifan a fost de-a dreptul speriată că poate dezvolta un cancer agresiv de piele. Mai mult de atât, ea are interzis să se mai expună la soarele artificial de la solar. Doctorii au anunțat-o că problemele medicale pot recidiva.

‘Nu am mai avut liniște câteva zile în urmă examinării. Eram foarte speriată de tot ce auzisem și citisem, însă am ales să am încredere în medicii specialiști. În acest moment, sunt fericită, pentru că emoțiile au fost mult prea mari în comparație cu intervenția salvatoare – după ce am stat câteva minute cu o cremă anestezică, nu am simțit nici măcar cel mai mic ac.

Totul a fost perfect, drept dovadă, imediat după operație am mers fără probleme la filmarea pe care o aveam programată în aceeași zi. Câteva zile după intervenție, am aplicat o cremă pe care mi-a prescris-o medicul și acum sunt ca nouă. Nu am cuvinte să mulțumesc tuturor și recomand tuturor să meagă la doctor, pentru că, în stadiu incipient, o boală poate fi tratată! Iar pentru cei care iubesc soarele la fel de mult că mine, e musai să folosească o cremă cu factor ridicat de protecție, inclusiv iarna!’, a mai adăugat creatoarea de modă.

Medicul Soniei Trifan a mărturisit că i-a descoperit acesteia șase alunițe, cu formă atipică, și că a intervenit în timp util.

‘I-am depistat problemele Soniei cu ajutoprul unei camera performante medicale. Harta dermatoscopica sau scanarea corporală totală pe care i-am făcut-o se adresează pacienților cu alunițe. În cazul ei, pe hartă, am reperat șase alunițe cu formă atipică. A trebuit să intervenim urgent. Pot spune că a ajuns în cabinet în timp util’, a povestit aceasta pentru sursa citată mai sus.

Sursa: Wowbiz

citește și...