Veste bună pentru fanii “X-Factor”. Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9

10.06.2020, 14:44
Veste bună pentru fanii X-Factor. Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9
Veste bună pentru fanii "X-Factor". Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9

Show-ul ”X-Factor” revine la Antena 1. A fost anunțat casting pentru cel de-al nouălea sezon al emisiunii.

În februarie 2019, fanii emisiunii “X-Factor” aveau să afle că show-ul nu va mai apărea pe post în anul respectiv, după șapte ani și opt sezoane. Acum, Antena 1 anunță că “X-Factor” își caută câștigătorul sezonului cu numărul 9, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting.

Audițiile vor fi „doar în București, nu și în alte orașe”, după cum spun reprezentanții postului, potrivit paginademedia.ro.

Cel mai probabil show-ul ar urma să își găsească loc în grila de toamna a postului Intact.

Jurații show-ului au fost, la cea mai recentă ediție, Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică Junior și Carla’s Dreams. Horia Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la ”Vocea României”, în timp ce Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la emisiunea ”Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Prezentatorii ultimului sezon au fost Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. De-0a lungul edițiilor, show-ul a mai fost prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion.

X Factor a avut nouă jurați

De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul ”X-Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo. Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din opt.

Cine au fost câștigătorii X Factor

Emisiunea ”X-Factor” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în toamna anului 2011. Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago.

citește și...