Veste bună pentru fanii serialelor turcești. În ce rol ar putea apărea interpretul lui Tahir din ”Lacrimi la Marea Neagră”

23.07.2020, 11:05
Veste bună pentru fanii serialelor turcești. În ce rol ar putea apărea interpretul lui Tahir din ”Lacrimi la Marea Neagră”
Veste bună pentru fanii serialelor turcești. În ce rol ar putea apărea interpretul lui Tahir din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Actorul Ulaș Tuna Astepe a făcut furori în România și nu numai cu rolul Tahir din serialul turces ”Lacrimi la Marea Neagră, care a fost difuzat de postul de televiziune Kanal D. Acum, starul turc este în discuții pentru un nou rol într-o altă producție de televiziune.

Televiziunea națională din Turcia, TRT, pregătește pentru anul viitor un serial istoric – „Barbaros”. Producătorii negociază cu doi actori celebri, printre care și Ulaș Tuna Astepe.

Potrivit tvmania.ro, producătorii sunt gata să bată palma cu Engin Altan Düzyatan, dar negociează și cu Ulaş Tuna Astepe.

Ulaș Tuna Astepe a renunțat la un alt proiect care i se propusese și a cerut să citească scenariul primului episod, ca să vadă dacă îi place. Acesta nu a dat încă un răspuns, pentru că ar aștepta să vadă și cine va fi noul regizor al proiectului.

Serialul „Barbaros” spune povestea piratului Barbă Roșie și a fratelui său mai mic.

Ulaș Tuna Astepe și-a pierdut părinții când avea doar 16 ani

Actorul turc Ulaș Tuna Astepe, interpretul lui Tahir Kaleli din serialul ”Lacrimi la Marea Neagră”  – care a fost difuzat de postul de televiziune Kanal D., are 32 de ani o poveste de viață incredibila. A trecut printr-o mare dramă în copilărie. Și-a pierdut părinții când avea 16 ani și a fost crescut de fratele său.

„După pierderea timpurie a tatălui și ulterior a mamei, fratele meu a preluat controlul, fiind și tată și mamă pentru mine, preluând toate responsabilitățile ce se impuneau. Golul lăsat de pierderea părinților noștri a fost umplut de către fratele meu mai mare”, a povestit actorul Ulaș Tuna Astepe, potrivit stirilekanald.ro.

Când avea 11 ani, Ulaș Tuna Astepe a văzut moartea cu ochii în timpul cutremurului din 17 august 1997.

„Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Încă sufăr de fobia cutremurului. Dacă mă aflu în sala de cinematograf, spre exemplu, și cineva își leagăna picioarele, eu reacționez ca în situația unui cutremur. Credeam că în timp voi uita această senzație îngrozitoare, acea teamă teribilă, care te cuprinde în astfel de situații, însă nu este așa. Din păcate, aceste traume te urmăresc toată viața”, a mai povestit interpretul lui Tahir.

citește și...