Vedeta Cupei Mondiale este căsătorită cu Miss Belgia – care a concurat și la Miss Universe

24.11.2022, 14:05

Yannick Carrasco face parte din generația de aur a Belgiei, care are o ultimă șansă la gloria Cupei Mondiale din Qatar – și încearcă, de asemenea, să se ridice la înălțimea fostei sale soții Miss Belgia. Noemie Happart, în vârstă de 29 de ani, este o fostă câștigătoare a Miss Belgia.

Vedeta Belgiei, Yannick Carrasco, va încerca să atingă în sfârșit gloria alături de restul generației de aur a Belgiei la această Cupă Mondială.

În ciuda faptului că are o echipă plină de talent pe tot terenul, nu a reușit să se impună în ultimii ani. În 2014, au căzut în faza sferturilor de finală în fața viitoarei finaliste Argentina, iar în urmă cu patru ani a fost o înfrângere în semifinale în fața campioanei mondiale Franța, în Rusia, potrivit dailystar.co.uk.

Vedeta Cupei Mondiale este căsătorită cu Miss Belgia – care a concurat și la Miss Universe

Timpul trece pentru Carrasco, în vârstă de 29 de ani, care are și presiunea suplimentară de a încerca să țină pasul cu realizările soției sale. Noemie Happart, de asemenea în vârstă de 29 de ani, este o fostă câștigătoare a Miss Belgia.

Ea a câștigat coroana în 2013, pe când era încă studentă la psihologie la Universitatea din Liege, continuând să își reprezinte țara la Miss World, unde s-a clasat în primele 20 de locuri, și la Miss Universe, unde nu s-a clasat.

“Seducerea unui fotbalist nu a fost niciodată unul dintre obiectivele mele”

Carrasco a întâlnit-o într-un bar din Liege doi ani mai târziu și de atunci au fost de nedespărțit, căsătorindu-se în iunie 2017. Deschizându-se despre relația lor, Happart a declarat pentru revista belgiană Story: “Seducerea unui fotbalist nu a fost niciodată unul dintre obiectivele mele. Când mi-a spus că este un jucător profesionist, am fost destul de suspicioasă. Aveam o imagine destul de stereotipată despre fotbaliști și mi-a fost teamă că nu avea o reputație bună. Dar Yannick este un băiat grozav, așa că i-am dat o șansă. Este un tip chipeș, dar am fost mai ales fermecată de caracterul și personalitatea lui”.

WAG-ul este în mod constant la meciuri, încurajându-l. Ei au împărțit un sărut celebru la finala Ligii Campionilor din 2016, după ce Carrasco a egalat pentru Atletico Madrid împotriva lui Real Madrid.

Happart l-a urmat în China când a semnat pentru Dalian Yifang în 2018, locuind în Orientul Îndepărtat timp de doi ani. A fost în mulțime și la turneele majore recente.

Fără îndoială, ea îl va încuraja din nou pe Carrasco atunci când el și coechipierii săi din Belgia vor începe campania de la Cupa Mondială împotriva Canadei astăzi (23 noiembrie). Cu toate acestea, ar putea fi de acasă – deoarece Happart așteaptă primul lor copil.

Belgia se va confrunta, de asemenea, cu Maroc și Croația în Grupa F, obiectivul lor fiind de a merge din nou mai bine în Qatar și de a ajunge în finală, după ce au suferit anterior.

citește și...