Valentina Pelinel, poză în intimitatea casei. Ce au spus fanii când au văzut mormanele de jucării

29.06.2020, 15:59
Valentina Pelinel, poză în intimitatea casei. Ce au spus fanii când au văzut mormanele de jucării
Valentina Pelinel, poză în intimitatea casei. Ce au spus fanii când au văzut mormanele de jucării

Valentina Pelinel a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie în car apare alături de o parte dintre jucăriile celor trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea.

Fostul model Valentina Pelinel este mama a trei copii – un băiat care se numește Milan și gemenele Indira și Rania, astfel că locuința vedetei este plină de jucării, după cum se poate vedea și din cea mai recentă fotografie pe care vedeta a dat-o publicității pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

”3 copii, jucării multe ?”, a notat fostul model în dreptul imaginii în care se vă jucăriile copiilor aranjate frumos pe mai multe rafturi.

”Așa este bine, unde sunt jucării multe este și fericire multă”, ”Ce bine e când ai copii, dar și spațiu mai mult pentru jucării!”, ”Dacă aveți jucării de dat, le pimim cu plăcere”, au fost comentariile internauților la postarea făcută de Valentina Pelinel.

 

E măritată cu Cristi Borcea de doi ani

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Cristi Borcea are nouă copii

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...