Donația făcută de Cristi Borcea către spitale: 100.000 de euro! Vestea a fost dată de Valentina Pelinel

20.03.2020, 14:01
Donația făcută de Cristi Borcea către spitale: 100.000 de euro! Vestea a fost dată de Valentina Pelinel
Donația făcută de Cristi Borcea către spitale: 100.000 de euro! Vestea a fost dată de Valentina Pelinel

Cristi Borcea și familia sa donează 100.000 de euro pentru spitale în contextul pandemiei de coonavirus care a lovit România. Anunțul a fost făcut de soția omului de afaceri, fostul model Valentina Pelinel.

Crist Bocea se alătură celor care au făcut donații pentru spital și medici în această perioadă. Suma de 100.000 va fi distribuită către instituțiile medicale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare, se arată în mesajul dat publicității de Valentina Pelinel, partenera de viață a lui Cristi Borcea.

”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza aceste pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm că gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în față acestei pandemii”, se arată în mesajul difuzat de Valentina Pelinel.

Noul bilanț al persoanelor confirmate cu COVID-19 în România a ajuns la 308 vineri. Joi, numărul cazurilor confirmate de coronavirus fusese de 277. Pe teritoiul țării noastre, în carantină instituționalizată se aflau joi 3.822 de persoane. Alte 33.709 persoane se aflau joi în izolare la domiciliu, fiind sunâb monitoizare medicală.

citește și...