Valentina Pelinel, dezvăluiri din căsnicia cu Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre un nou moștenitor

10.01.2021, 12:29
Valentina Pelinel, dezvăluiri din căsnicia cu Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre un nou moștenitor
Valentina Pelinel, dezvăluiri din căsnicia cu Cristi Borcea! Ce a spus vedeta despre un nou moștenitor

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani și au trei copii minunați.

Într-un interviu pentru Click!, blondina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Cristi Borcea. Anul acesta, au petrecut sărbătorile de iarnă la munte alături de cei trei copii ai lor, gemenele Indira Maria și Rania Maria, și de băiețelul lor Milan.

Valentina Pelinel, fericită lângă Cristi Borcea

‘Le-am petrecut așa cum e bine, adică în familie, cu copiii, cu soțul. Am fost la munte, ne-am bucurat cu toții de zăpadă, cot la cot cu cei mici. Pot să spun că a fost special, de fapt, de când sunt copiii totul este special’, a mărturisit Valentina Pelinel.

Deși au o familie numeroasă, soția lui Cristi Borcea nu exclude posibilitatea de a avea încă un moștenitor.

‘Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic’, a mai adăugat Pelinel.

Cristi Borcea are 9 copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Pe 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria.

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

citește și...