Văduva lui Cornel Patrichi, despre averea familiei. Ce s-a întâmplat cu casele pe care le-au avut

30.11.2021, 13:02
Văduva lui Cornel Patrichi, despre averea familiei. Ce s-a întâmplat cu casele pe care le-au avut
Văduva lui Cornel Patrichi, despre averea familie. Ce s-a întîmplat cu casele pe care le-au avut

Cornelia Patrichi, văduva regretatului coregraf ornel patrichi, a revenit în România din Italia, acolo unde s-a stabilit din anul 2019. Acesta a explicat ce s-a întâmplat cu casele pe care familia sa le avea în România. de asemenea, Cornelia Patrichi a dezvăluit că și-a cumpărat un mic apartament unde să locuiască atunci când revine în țară.

Cornel Patrichi a fost unul dintre cei mai mari coregrafi din România. A încetat din viață pe 5 aprilie 2016, după ce se luptase cu cancerul pulmonar. Timp de peste 40 de ani, Cornel Patrichi a fost căsătorit cu Cornelia, o fostă balerină de suces. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Alexandru Radu. Cornel Patrichi a mai fost căsătorit, timp de 8 ani, cu Doina.

Din anul 2019, Cornelia Patrichi s-a mutat în Italia. Zilele acestea, văduva lui Cornel Paterichi a revenit în România pentru a rezolva diverse chestiuni. Aceasta a explicat, pentru click.ro, ce s-a întâmplat cu casele pe care familia le avea în România. De asemenea, Cornelia Patrichi a dezvăluit că și-a cumpărat un apartament unde să poată sta atunci când revine în țară.

Văduva lui Cornel Patrichi, despre averea familiei. ”Am plecat plângând de acolo”

Cornelia Patrichi a explicat că a vândut, anul acesta, casa de la țară, de pe malul lacului Mostiștea, pe care a scos-o la vânzare la un an după moartea partenerului său de viață: “Am fost în București, pentru că am vândut casa de la țară unei familii frumoase… care o să aibă grijă de curte, să înflorească, casa să prindă viață, iar câinele meu, Raf, o să aibă doi prieteni, băieții familiei. Am plecat plângând de acolo, dar cu inima împăcată, zicând că poate Cornel mi i-a trimis de acolo, de Sus”.

Cornelia Patrichi a vorbit și despre vila din Pipera, pe care a vându-o în urmă cu doi ani: “Casa din Pipera am vândut-o acum doi ani, mi-am acoperit greutățile, apoi e și un moștenitor, Alexandru, băiatul nostru!… Statul Roman a avut grijă de mine și, după ce mi-am vândut casa din Pipera mi-a suspendat indemnizația de liber profesionist, pentru faptul că aveam prea mulți bani, dar asta este o altă poveste. Viața mea nu se schimbă cu 363 de lei pe lună”.

 

Cu banii obținuți din vânzarea casei de la țară, Cornelia Patrichi și-a luat un apartament: ”Cu banii de pe casă mi-am cumpărat un mic apartament în Chiajna, cochet și cu costuri de întreținere pe care mi le permit. Se zice ”mai micuț și mai drăguț”. Tot într-un fotoliu stai și te uiți la televizor, într-un pat dormi și pe un scaun stai la masă”.

citește și...