Ce mai face văduva lui Cornel Patrichi, la 5 ani de la decesul fostului coregraf. ‘Am ajuns la timp și nu am stat în carantină’

07.02.2021, 10:06
Ce mai face văduva lui Cornel Patrichi, la 5 ani de la decesul fostului coregraf. 'Am ajuns la timp și nu am stat în carantină'
Ce mai face văduva lui Cornel Patrichi, la 5 ani de la decesul fostului coregraf. 'Am ajuns la timp și nu am stat în carantină'

Au trecut aproape 5 ani de la moartea lui Cornel Patrichi! Fostul coregraf a decedat în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni.

În 2014, Cornel Patrichi s-a operat de cancer la plămâni, Spitalul Nasta din Capitală, însă starea lui de sănătate începuse să se degradeze tot mai mult.

După moartea lui, soția sa, Cornelia Patrichi, a decis să se mute în Italia, alături de unicul ei fiu. Femeia a mărturisit că revine de fiecare dată în Capitală pentru comemorarea soțului său. Ultima dată a fost în România anul trecut.

Cornelia Patrichi s-a mutat în Italia

‘Am ajuns la timp și nu am stat în carantină. Am stat mai mult la țară și a fost bine că nu am stat în carantină la întoarcere în Italia. Primul lucru pe care îl fac mereu când revin în România e să merg la Cornel, la mormânt, la cimitirul din Pipera. 

Sunt în Italia. Sunt bine, toată familia este bine. Eu stau mai mult în acasă și mă feresc cât pot. În perioada aceasta e bine să ocolim orașele mari. În zona în care stau eu nu au fost focare cu această infecție, dar e trist că au început să fie bolnavi tinerii, după excesul acesta de vacanțe’, a povestit văduva lui Cornel Patrichi, pentru Playtech.

Cornel Patrichi a fost dat afară de la ”Dansez pentru tine”

În 2012, Cornel Patrichi a fost concediat prin telefon, după ce timp de șapte ani în care a făcut parte din juriul uneia dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune, ”Dansez pentru tine”, de la PRO TV.

‘Regretul meu a fost că am fost dat afară de nişte nulităţi. Eu nu ştiu deloc de ce am fost dat afară din acest juriu. Nu am aflat încă”, declara Patrichi la Kanal D.

Concedierea de la ”Dansez pentru tine” a reprezentat o lovitură și în plan financiar pentru coregraful care era plătit regește. Conform unor surse din cadrul show-ului, Patrichi primea numai pentru o ediție 1.000 de euro. Un calcul simplu arată că Cornel Patrichi primea 4.000 de euro pe lună de la PRO TV.

citește și...