Ce face Simona Gherghe după ce a renunțat la ‘Acces Direct’! A plecat din țară cu soțul său

05.12.2019, 11:52
Ce face Simona Gherghe după ce a renunțat la 'Acces Direct'! A plecat din țară cu soțul său
Ce face Simona Gherghe după ce a renunțat la 'Acces Direct'!

Simona Gherghe a renunțat definitiv la emisiunea “Acces Direct”, pe care a moderat-o ani de zile la postul de televiziune Antena 1.

Ce face Simona Gherghe după ce a renunțat la ‘Acces Direct’!

Acum, vedeta tv are mai mult timp de petrecut cu familia sa. Recent, Simona Gherghe și soțul ei și-au planificat o minivacanță la Paris, înainte de sărbătorile de iarnă.

Cuplul a fugit două zile la Paris, dezvăluind că nu au mai avut parte de un asemenea moment de multă vreme.

Simona Gherghe și partenerul ei au avut parte de zile relaxante departe de casă. Cu toate acestea, vedeta tv a mărturisit că le duce dorul micuților ei.

‘Am plecat de acasă pentru două zile, este practic prima plecare după un an și trei luni. Un ochi râde, unul plânge. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm, îmi place mult să călătoresc și este una dintre marile mele pasiuni. Au tot venit, prima dată Ana, apoi Vlad, și nu ne-am mai aventurat să plecăm.

Sunt și foarte tristă că îmi e foarte dor de ei, abia așteptam să sun acasă să văd cum au dormit, dacă totul a fost în regulă azi-noapte. Evident că ne-am sunat de multe ori pe video. Am vorbit cu Ana, ea e bine așa, dar sunt convinsă că noaptea trecută a fost una dificilă pentru ei și bunici.

Abia aștept să îi adorm, spăl și hrănesc eu, cum fac de obicei. Nu că n-aș avea încredere în bunici. Suntem la Paris, îmi era foarte dor de orașul ăsta care pe mine mă încarcă pozitiv. Ne plimbăm, mâncăm papa bun, evident am cumpărat cadouri pentru copii’, a povestit Simona Gherghe în mediul online.

citește și...