Următorul James Bond a “filmat deja scena cu împușcături”. “Ar trebui să aibă în jur de 30 de ani”

11.12.2022, 14:40
Următorul James Bond a filmat deja scena cu împușcături. Ar trebui să aibă în jur de 30 de ani

Următorul James Bond a “filmat deja scena cu împușcături”. O serie de actori sunt favoriți pentru a prelua rolul lui Bond, printre care Aaron . Taylor-Johnson din Bullet Train, Richard Madden din Marvel și Rege Jean-Page din Bridgerton. Producătorii au spus că “următorul Bond ar trebui să aibă în jur de 30 de ani”.

Se zvonește că favoritul caselor de pariuri pentru a fi următorul James Bond ar fi filmat deja scena iconică de deschidere a francizei cinematografice.

The Sun relatează că starul din Bullet Train și Kick Ass Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de 32 de ani, a filmat deja clasicul teaser cu împușcături din butoiul lui 007, iar producătorul Eon Productions urmează să dezvăluie cine va fi următorul James Bond în martie 2023.

Următorul James Bond teasing ca favorit a “filmat deja scena cu împușcături în țeavă”

Cu toate acestea, nu a existat nicio confirmare din partea Eon Productions sau a lui Aaron Taylor-Johnson că starul a semnat pentru a fi următorul Bond.

În schimb, o persoană din interiorul filmului a declarat pentru The Sun că filmarea scenei iconice a țevii cu împușcături îl duce pe Aaron “cu un pas mai aproape de semnarea unui contract”.

“Următorul Bond ar trebui să aibă în jur de 30 de ani”

Ei au spus: “Aaron i-a impresionat atât de mult pe șefi, încât a filmat una dintre faimoasele scene teaser ale francizei cu țeavă de pistol, lucru pe care îl fac toți actorii Bond. Această mișcare îl duce cu un pas mai aproape de semnarea unui contract. Șefii de la brand au fost foarte impresionați de amestecul său unic de intensitate actoricească și de catalogul său impresionant de filme de acțiune.”

Vestea vine în urma unor rapoarte conform cărora starul din Bullet Train a finalizat, de asemenea, un test de ecran ultrasecret la Pinewood Studios, Berkshire, luna trecută.

Aaron este favoritul actual pentru a prelua rolul lui James Bond, casa de pariuri William Hill declarând că actorul este liderul cotei de 4/5.

Cu toate acestea, o serie de actori sunt cotați pentru a-i lua locul lui Daniel Craig, 54 de ani, care s-a retras din rol după ce a jucat în cinci filme James Bond – Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre și No Time To Die.
De atunci, producătorii au exclus favoriții, printre care Idris Elba și Tom Hiddleston, după ce au spus că “următorul Bond ar trebui să aibă în jur de 30 de ani”.

Urmărit îndeaproape de Aaron este Henry Cavill, starul din Superman și Enola Holmes, cu o cotă de 11/2, urmat de Chiwetel Ejiofor, cu o cotă de 7/1.

Fosta vedetă din Downton Abbey, Dan Stevens, Richard Madden și Rege-Jean Page, simbolul din Bridgerton, sunt, de asemenea, candidați pentru rol, cu cote de 8/1 și, respectiv, 9/1.

citește și...