James Bond ar putea fi în viitor o persoană care nu se consideră nici bărbat, nici femeie. Ce a declarat producătorul filmului

12.12.2021, 17:29
James Bond ar putea fi în viitor o persoană care nu se consideră nici bărbat, nici femeie. Ce a declarat producătorul filmului

James Bond poate fi un simbol de durată al masculinității, dar cel mai faimos spion al Marii Britanii s-ar putea identifica ca „non-binar” în viitor, a dezvăluit producătorul lui 007.

Barbara Broccoli s-a arătat reticentă la sugestiile că rolul ar putea fi atribuit unei femei, însă într-un nou interviu, ea a declarat că viitorul Bond ar putea fi „non-binar”, o persoană care nu se consideră nici bărbat, nici femeie.
Invitată la podcastul Girls On Film, producătoarea a vorbit despre căutarea actorului potrivit pentru a-l înlocui pe Daniel Craig, care se retrage din rol după cel mai recent film al seriei, „No Time To Die”.
Întrebată dacă crede că 007 va fi întotdeauna bărbat, Barbara Broccoli a răspuns:

Producătoarea filmului: ”Trebuie doar să găsim actorul potrivit”

„Da, pentru că nu cred că ar trebui să facem filme în care femeile joacă rolul unor bărbaţi”. Când gazda emisiunii, Anna Smith, a sugerat „Poate non-binar cândva?”, Broccoli a răspuns: „Cine ştie? Vreau să spun, cred că este o opţiune. Trebuie doar să găsim actorul potrivit”.
Barbara Broccoli, care controlează franciza 007 prin intermediul companiei sale Eon Production, a mai spus că următorul Bond ar putea să nu fie alb, adăugând:

„Vrem ca actorul să fie britanic şi asta, după cum ştim, poate însemna mai multe lucruri”.

Cine ar putea să îl înlocuiască pe Daniel Craig

Printre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Daniel Craig se numără Idris Elba, Rege-Jean Page din Bridgerton, Tom Hardy, şi Richard Madden, actor din Bodyguard.

Un producător de la Hollywood a declarat: „Bond trebuie să se adapteze vremurilor, dar un 007 non-binar ar putea fi greu de acceptat de către fani”.

Lashana Lynch, noul agent 007 din seria James Bond

Noul agent 007 din seria James Bond va fi o femeie de culoare. Este vorba despre Lashana Lynch, care va prelua celebrul număr 007 al MI6, în următorul film al francizei “James Bond”.

Născută pe 27 noiembrie 1987, Lashana Lynch are origini jamaicane, dar este născută și crescută în Londra. Și-a făcut debutul în “Fast Girls”, din 2012, dar rolul ei important a fost cel al pilotului de luptă Maria Rambeau în “Captain Marvel” (2019). Vestea că ea a primit faimosul cod 007 al lui Bond a stârnit vâlvă pe rețelele sociale, actrița lovindu-se de un val de ură la momentul respectiv.

citește și...