Unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume își arată noul look după ce a renunțat la pletele lungi. Cum arată vedeta

06.09.2022, 19:28

Jason Momoa și-a ras părul lung pentru a atrage atenția asupra crizei plasticului de unică folosință. Actorul în vârstă de 43 de ani – cunoscut pentru rolurile sale în filme precum “Aquaman” și “Game of Thrones” – a renunțat la șuvițele sale caracteristice în favoarea unei tunsori mult mai scurte și le-a oferit fanilor o privire asupra noului său look într-un videoclip de pe Instagram.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, a împărtășit un videoclip în care își vede cum minunatele sale șuvițe sunt tăiate, tăiate și rase aproape până la piele de un prieten apropiat și aproape că putem auzi inimile frânte în întreaga lume.

În clip, Jason s-a prezentat urmăritorilor săi, și-a arătat (fostele) împletituri în fața camerei, iar apoi a explicat motivul din spatele deciziei sale.

Care este motivul pentru care s-a tuns

‘Aloha, toată lumea’, a deschis videoclipul de pe Instagram în maniera sa caldă tipică – deși conținutul a devenit mai serios când a început să explice motivul din spatele tunsului.

El a continuat: “Răzându-mă, o fac pentru materialele plastice de unică folosință – m-am săturat de aceste sticle de plastic, trebuie să ne oprim. Furculițele din plastic, toate aceste lucruri”.

A devenit cunoscut după apariția sa în Game of Thrones

Mesajul său a fost întrerupt pentru scurt timp de o ușoară adiere de vânt, ceea ce l-a făcut pe Jason să râdă, deoarece nu mai simțise vântul pe cap de ceva vreme.

‘Oh, omule, nici măcar nu am mai simțit vântul chiar acolo!’

De când Jason a devenit un nume cunoscut după apariția sa în Game of Thrones și obținerea rolului principal Aquaman în universul DC, șuvițele sale lungi au devenit semnătura sa.

Dar, așa cum a lăsat să se înțeleagă în videoclip, Jason a simțit nevoia să facă ceva șocant pentru a sensibiliza publicul cu privire la dependența mare de plastic de unică folosință.

El a spus: “Acesta ajunge în pământul nostru, ajunge în oceanul nostru. Văd niște lucruri în oceanul nostru care sunt atât de triste, așa că vă rog, orice faceți pentru a elimina plasticul de unică folosință din viața voastră – ajutați-mă”.

Apoi a încheiat videoclipul pe o notă pozitivă și a recunoscut unele dintre schimbările care se fac deja.

 

citește și...