Unde vor petrece Crăciunul Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi soți țin la tradițiile românești

01.12.2022, 10:56
Unde vor petrece Crăciunul Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi soți țin la tradițiile românești
Unde vor petrece Crăciunul Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cei doi soți țin la tradițiile românești

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, le-a dezvăluit internauților unde va petrece anul acesta Crăciunul. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities împărtășește tot cu prietenii virtuali, iar de data aceasta a mărturisit că se va bucura de sărbătoarea Crăciunului acasă, în familie. 

Cristina Șișcanu este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde zilnic ține legătura cu fanii virtuali. Pentru ne apropiem de sărbătorile de iarnă, internauții au fost curioși să afle unde va petrece Crăciunul Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu va petrece Crăciunul în familie

„Acasă fac Crăciunul, ca de obicei sau de cele mai multe ori l-am făcut acasă”, a răspuns vedeta, pe Instagram.

Cristina Șișcanu câștigă mai bine decât Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri incredibile pe rețelele de socializare. Fostul prezentator de la Kanal D le-a spus fanilor virtuali că partenera lui de viață, Cristina Șișcanu, câștigă mai mulți bani decât el.

„Nici eu, nici ea nu am avut norocul unor colaborări ușoare, în care să mergem la televiziune cu o oră înainte de emisiune și să intrăm fresh în televiziune. Am muncit pe rupte. Ea, însă, are și o firmă. Colaborările şi afacerile derulate prin firmă îi ocupă cea mai mare parte a timpului. În acest moment, cred că se descurcă mai bine decât mine din punct de vedere financiar”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe contul lui personal de Instagram.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu dețin o firmă care se ocupă de producţia video. Aceasta se numește Mega Life Vision, și are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune.

În 2021, cei doi soți au avut o cifră de afaceri de 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, bani din care a plătit și salariul singurului angajat.

„Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei”, spunea Cristina Şişcanu.

citește și...