Perioadele dificile din viața lui Mădălin Ionescu. ”Am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți”

20.06.2022, 15:04
Perioadele dificile din viața lui Mădălin Ionescu. ”Am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți”
Perioadele dificile din viața lui Mădălin Ionescu. ”Am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit, în mediul online, că a trecut prin perioade dificile de-a lungul vieții, din punct de vedere financiar. ”Am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți”, le-a mărturisit Mădălin Ionescu c elor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu s-a destăinuit în mediul online.

Prezentatorul de televiziune le-a mărturisit celor care îl urmăresc pe Instagram că a avut parte, în trecut, de momente grele din punct de vedere financiar.

Perioadele dificile din viața lui Mădălin Ionescu. ”Am mâncat pâine cu apă și zahăr”

”Am mâncat pâine cu apă și zahăr, am avut clipe în care poate și 50 de bani au fost importanți, am trecut prin perioade financiare dificile”, a mărturisit Mădălin Ionescu, notează wowbiz.ro.

Acum, însă, Mădălin Ionescu susține că duce un trai decent și că și-ar dori să vină în ajutorul cât mai multor oameni nevoiași: ”Am venituri care ar fi considerate decente în toată lumea… Ar fi o mare nerozie și o formă majoră de ignoranță să disprețuiesc un om lovit de nevoi. Mi-aș dori să ajut cât mai mulți oameni nevoiași”.

Mădălin Ionescu este însurat cu Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu. „La Acces Direct a început povestea noastră de iubire… Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...