Unde se află internat acum fiul Clejanilor! Ioniță l-a vizitat pe Fulgy la centrul de reabilitare

17.06.2021, 10:13
Unde se află internat acum fiul Clejanilor! Ioniță l-a vizitat pe Fulgy la centrul de reabilitare
Unde se află internat acum fiul Clejanilor! Ioniță l-a vizitat pe Fulgy la centrul de reabilitare

În urmă cu aproape două săptămâni, Fulgy, fiul Clejanilor, a fost săltat de la domiciliu de Poliție. Inițial, s-a zvonit că tânărul se află în arest. În realitate, Fulgy ar fi internat într-un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, județul Ilfov.

Tatăl lui, Ioniță de la Clejani, i-a făcut deja o vizită, anunță Spynews.ro. Artistul a evitat să precizeze unde se află fiul său în aceste momente.

Fulgy se află într-un centru de reabilitare

„Duceți-vă în cluburi și la festivaluri mari să vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om.

Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de el. Ăștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Fulgy își acuză mama că ar consuma substanțe interzise

În schimb, Fulgy făcea mărturisiri uluitoare despre Viorica de la Clejani. Într-o filmare de pe contul său de Instagram, tânărul de 23 de ani susținea că și mama lui consumă substanțe interzise.

”Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!”, a spus tânărul în timp ce mama lui era în spatele său.

Ioniță de la Clejani cere ajutorul ajutorul statului pentru ca fiul său să poată fi readus pe calea cea bună.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

citește și...