Cum arată Angela Similea la 72 de ani! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe din România

25.10.2019, 18:18

Angela Similea, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a decis să se mute în America, în urmă cu mai bine de doi ani. A rămas văduvă în 2011, iar în 2014 a renunțat la cariera muzicală.

După moartea soțului ei, fostul parlamentar Victor Surdu, îndrăgita solistă a plecat la fiul ei în SUA, Sorin Hilgen. Și înainte de a se stabili în America, artista era o fire discretă și mergea destul de rar la evenimente publice.

Cum arată Angela Similea la 72 de ani! A fost una dintre cele mai iubite cântărețe din România

La începutul anului, Angela Similea a revenit în România și a fost prezentă la ziua de naștere a solistului Ovidiu Komornyik. Atunci, artista și-a încântat prietenii cu vocea sa suavă, dar și cu faptul că arată foarte bine, deși nu mai este o tinerică.

Angela Similea a fost mereu cooptată să cânte atât în țară, dar și în străinătate. Cu toate că este în continuare o apariție wow și are o voce inconfundabilă, ea a renunțat definitv la spectacole și și-a motivat alegerea făcută.

Angela Similea a fost dintotdeauna preocupată de aspectul fizic și a mărturisit că își dorește ca fanii săi să aibă în minte imaginea sa angelică din tinerețe.

‘Arată senzațional și e într-o formă perfectă, iar vocea ei e neschimbată. Dar s-a retras și nu vrea să revină asupra deciziei. Spune că își dorește să rămână în memoria oamenilor așa cum a fost la apogeul carierei, nu să ajungă să zică lumea «Vai, săraca, uite ce a îmbătrânit și ce demolată e!»’, au declarat surse din anturajul Angelei Similea, pentru Click!
citește și...