Unde locuiește acum Marius Elisei, soțul Oanei Roman! De ce pierde nopțile

05.02.2020, 18:28
Unde locuiește acum Marius Elisei, soțul Oanei Roman! De ce pierde nopțile
Unde locuiește acum Marius Elisei, soțul Oanei Roman

După ce Oana Roman a anunțat că s-a separat de soțul ei, mulți au fost curioși să afle unde locuiește acesta după despărțire. Iată unde s-a mutat Marius Elisei, 

Finalul anului a venit cu vești neașteptate de la Oana Roman. Vedeta a mărturisit că ales să se separe, cel puțin pentru o perioadă, de soțul său. Deși cei doi au petrecut împreună sărbătorile de iarnă, de dragul fetiței lor, însă Marius a părăsit casa în care se mutaseră toamna trecută.

Unde locuiește acum Marius Elisei, soțul Oanei Roman

Soțul Oanei locuiește acum la un amic și are un stil de viață haotic. Bărbatul se joacă pe calculator întreaga zi, ba chiar și noaptea, așa că se trezește după ora prânzului, scrie Playtech. 

„Așa cum am spus încă din decembrie anul trecut eu și Marius Elisei suntem separați în fapt, el nu mai locuiește cu noi și deși au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut și am fost de acord să ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezența tatălui în viața sa. Totuși eu NU pot comenta faptele și conduita nimănui și nu pot răspunde pentru faptele nimănui”, a scris Oana, recent, pe o rețea socială.

citește și...