Oana Roman s-a pozat din nou în lenjerie intimă! Imaginea a făcut furori pe internet

28.01.2020, 12:52
Oana Roman s-a pozat din nou în lenjerie intimă! Imaginea a făcut furori pe internet
Oana Roman s-a pozat din nou în lenjerie intimă!

Oana Roman a demonstrat în repetate rânduri că nu are inhibiții, așa că și-a surprins din nou fanii cu o imagine extrem de sexy!

Oana Roman s-a pozat din nou în lenjerie intimă!

Vedeta s-a fotografiat iar în ipostaze senzuale. Vedeta a devenit mult mai îndrăzneaţă şi curajoasă atunci când vine vorba de ținute sexy.

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar acum își permite să se laude pe rețelele de socializare cu noua siluetă.

Fiica lui Petre Roman a publicat pe Instagram o fotografie care a încins spiritele între fanii săi. Aceasta apare acoperită doar de o lenjerie de pat, în timp ce zâmbește provocator spre cel care i-a făcut poza.

Nu este prima dată când Oana Roman se dezgolește atât de mult. La finalul anului trecut, vedeta s-a lăsat pozată doar în lenjerie intimă, imagine care a stârnit numeroase controverse. Admiratorii acesteia au avut reacții acide la adresa sa.

‘Draga mea, un sfat cât se poate de sincer. Ca să ţii un bărbat lângă tine nu contează câţi bani ai dacă tu nu ai grijă de tine. Era clar că Marius se va uita după altele care arată bine, din moment ce el, când te-a cunoscut, în afară că aveai bani, nu îl atrăgeai fizic, pentru că nu aveai cu ce’, a scris o femeie, pe Instagram.

citește și...