Ce spune Ioana Ginghină despre împăcarea cu fostul soț, Alexandru Papadopol! ‘Niciodată nu mai zic niciodată’

08.02.2020, 16:45
Ce spune Ioana Ginghină despre împăcarea cu fostul soț, Alexandru Papadopol! 'Niciodată nu mai zic niciodată'
Ce spune Ioana Ginghină despre împăcarea cu fostul soț, Alexandru Papadopol!

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar în vara lui 2019, după 12 ani de mariaj. Cei doi actori au împreună o fiică, pe Ruxandra.

Ce spune Ioana Ginghină despre împăcarea cu fostul soț, Alexandru Papadopol!

În urmă cu câteva luni, Ioana Ginghină a recunoscut că a trecut foarte greu peste divorțul de Papi. Acum, însă, și-a revenit după despărțire și a vorbit deschis despre relația cu fostul soț. Vedeta a dezvăluit dacă s-ar mai întoarce sau nu la tatăl fiicei sale.

Invitată în emisiunea ‘Agenția VIP’, Ioana Ginghină a declarat că nu vrea să își mai expună viața sentimentală în public.

‘Încerc să ţin foarte mult discreţie vis a vis de acest subiect, pentru că Ruxandra mea este la o vârstă la care suferă foarte tare, din cauza a ce apare în ziare. Ea (n.r. fiica sa) e foarte ok acum cu toată situaţia. (…) Ea de multe ori îmi zice că mă vede acum mai fericită ca înainte.

Eu, de exemplu, am întrebat-o la un moment dat, acum când au fost Sărbătorile, fiind primul Crăciun fără fostul soţ, dacă ar vrea să facem împreună Ajunul, cum făceam înainte. Şi a zis: nu, mama, nu mai vreau. Pentru că ea are acum o relaţie mult mai frumoasă şi cu mine şi cu fostul soţ, separat, pentru că noi îi dăm mult mai multă importanţă acum’, a spus actrița.

Cât despre împăcarea cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a oferit un răspuns direct: ‘Nu cred. Nu cred, pentru că eu niciodată nu mai zic niciodată. Pentru că acum trei ani, dacă cineva mi-ar fi zis că sunt în situaţia asta, aş fi zis: hai mă, pleacă de aici!’

citește și...