Unde a fost, de fapt, Fulgy în ultimele săptămâni! Neagă că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare

30.06.2021, 13:04
Unde a fost, de fapt, Fulgy în ultimele săptămâni! Neagă că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare
Unde a fost, de fapt, Fulgy în ultimele săptămâni! Neagă că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare

De curând, Fulgy a fost externat de la clinica de reabilitare și a revenit pe rețelele de socializare. Fiul Clejanilor a lipsit din atenția publicului mai bine de două săptămâni. Într-un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos, tânărul a reușit să șocheze din nou. 

Fulgy a negat că ar fi fost internat la o clinică de reabilitare în ultima perioadă. Conform declarațiilor acestuia, el ar fi fost, de fapt, acasă, meditând la tot ce i s-a întâmplat.

Fulgy, primele declarații după ce a fost externat

”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu substanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori.

E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (…) În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii”, a spus Fulgy la XNS.

Viorica de la Clejani: ”După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!”

“Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun: ai greșit! Este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureștiul e o junglă. Poliția nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceți în spate la Mc să vedeți dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greșit. Ce să fac, să-i dau în cap?

Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e nici un sfânt de pe lume, nici celălalt, cu studioul lui. Nu e niciunul sfânt! Aștia care ați încercat și ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. N-am vrut să mă enervez, îmi cer scuze”, a comentat Viorica de la Clejani, la ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

citește și...