Unde a fost Alina Pușcaș în vacanță. ”Ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia”

27.07.2020, 12:17
Unde a fost Alina Pușcaș în vacanță. ”Ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia”
Unde a fost Alina Pușcaș în vacanță. ”Ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia”

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș s-a relaxat pe litoralul românesc, însă a ales ca destinație un loc mai puțin agflomerat și liniștit, departe de cluburile din stațiunile de fițe.

Alina Pușcaș a mers la mare, la Năvodari. Vedeta a mărturisit că ales Năvodari pentru a fi departe de zgomotul din cluburile de pe litoralul românesc.

„Am stat cinci zile la mare. Ne-am decis spontan să plecăm din București miercuri, de frica aglomerației din weekend. Ne-am cazat la Năvodari, pentru că ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia.

Am căutat să alegem plaje cu cât mai puțin turiști și unde muzica să fie în surdină sau chiar inexistentă. E normal să-mi doresc să ascult valurile mării și nu bubuiala din club”, a declarat Alina Pușcaș. Nu are planuri pentru o vacanță mai îndepărtată. „Momentan am ales România pentru vacanțe scurte, de teama legilor care se schimbă de la o zi la alta”, a povestit Alina Pușcaș pentru click.ro.

Are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Vedeta a mărturisit că a fost impresionată încă de la început de cel care i-a devenit partener de viață.

”Este omul care mă provoacă şi mă stimulează din toate punctele de vedere, omul care mi-a stârnit interesul, admirația şi sentimentele de la prima întâlnire. Încă de la prima întâlnire m-a fascinat cu subiectele de discuție despre pictură, muzică, artă, fizică, planete…

Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale. Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui”, spunea vedeta.

citește și...