Cosmina Păsărin, transformare totală! Cum arată acum fosta vedetă Playboy

05.11.2019, 16:40

Cosmina Păsărin arată demențial la cei aproape 37 de ani. Fosta vedetă Playboy s-a retras din lumea televiziunii este singură de ceva timp şi pare că nu vrea să îşi găsească pe cineva foarte curând.

Au trecut mai bine de 15 ani de când Cosmina Păsărin încingea imaginația bărbaților din România. Bruneta e neschimbată, ba chiar mulți dintre fani spun că arată mai bine decât în perioada în care a devenit celebră.

Mai mult decât atât şi pretenţiile brunetei sunt neschimbate şi la fel de… mari atunci când vine vorba despre un potențial iubit. Bruneta spune că dacă ar exista un bărbat în viața ei, cu siguranță ar călători împreună.

“Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora”, a declarat Cosmina Păsărin, la Antena Stars.

Cosmina Păsărin nu vrea să audă de Altar

Vedeta mărturisește că și-a schimbat puțin planurile în privința vieții personale și a început cursuri de organizator de nunți, lucru care îi ocupă mai tot timpul.

“În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor. Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea. Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele, în acest an”, a mai spus Cosmina Păsărin.

citește și...