Unde a dispărut Alex Florea, reprezentantul Eurovision 2017! Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe după ce a renunțat la muzică

09.04.2021, 16:16
Unde a dispărut Alex Florea, reprezentantul Eurovision 2017! Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe după ce a renunțat la muzică
Unde a dispărut Alex Florea, reprezentantul Eurovision 2017! Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe după ce a renunțat la muzică

În 2017, țara noastră a fost reprezentată la Eurovision de Alex Florea și Ilinca Băcilă, doi tineri cântăreți, care au interpretat melodia “Yodel It”. Anii au trecut, iar viața celor doi s-a schimbat radical. În prezent, Alex Florea a lăsat deoparte muzica și este plecat din țară, iar Ilinca Băcilă este profesoară de muzică. 

Din cauza pandemiei, industria muzicii a fost afectată, iar cei mai mulți soliști s-au reprofilat. Este și cazul lui Alex Florea, care a decis să plece în Germania.

Alex Florea a renunțat la muzică și a plecat în Germania

Tânărul a participat la concursuri de talente precum “Vocea României” şi “X Factor” și a lansat piese noi. Din nefericire, el a fost nevoit să se reorienteze pentru a se întreține.

Alex Florea, reprezentantul Eurovision 2017, lucrează acum în domeniul construcţiilor, alături de familia lui.

‘Momentan sunt în Germania şi lucrez pentru tata, mai învăţ o meserie. Lucrez în construcţii, sunt faianţar, am învăţat să pun faianţă. Am venit iniţial doar pentru două luni, să-l ajut, după care planul era să plec în Anglia să fac muzică. Doar că planurile s-au schimbat şi e posibil să rămân aici definitiv’, a declarat Alex Florea pentru Click! 

Ce s-a ales de Ilinca Băcilă

Fosta lui colegă de la Eurovision, Ilinca Băcilă, a preferat să rămână momentan în țară și este studentă în ultimul an la actorie. În plus, ea s-a angajat ca profesoară la şcoala de muzică a lui Marius Gheorghiu. Pe de altă parte, tânăra și-ar dori să plece în UK.

‘Eu nu sunt pentru România, am primit multe propuneri, dar eram ocupată cu şcoala. Acum sunt deschisă ofertelor şi cred că o să plec. Am avut un job, primul şi sper singurul din viaţa mea, timp de 8-9 luni. Pentru că nu aveam venit de nicăieri. Am prezentat în limba engleză pe un site de jocuri de noroc. Aveam scurte emisiuni în limba engleză pentru străini care intrau să se joace online, un fel de introduceri. Eu prezentam un fel de “roata norocului”, “vrei să fii milionar”, “marele zid” în limba engleză.

Am simţit cu adevărat ce înseamnă să nu poţi să faci ce-ţi place, să fii nevoit să lucrezi într-un alt domeniu ca să-ţi câştigi pâinea, să simţi în fiecare zi când te duci la muncă că pierzi ceva din tine, efectiv. Era programul încărcat, făceam un lucru care nu mă pasiona deloc. Adică puteam să cânt din când în când, mai făceam o glumă, dar nu se compară cu adevărat cu a fi eu pe scenă, era un lucru care mă consuma’, a dezvăluit și Ilinca Băcilă pentru sursa citată mai sus.

citește și...