Mihai Trăistariu nu se lasă. Vrea din nou la Eurovision

27.09.2020, 11:40
Mihai Trăistariu nu se lasă. Vrea din nou la Eurovision

Mihai Trăistariu nu se lasă. Acesta vrea să participe din nou la concursul Eurovision, indiferent ce țară va reprezenta.

În anul 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la celebrul concurs Eurovision. Acesta a ocupat poziția a patra cu piesa ”Tornero”. Însă, artistul nu se mulțumește doar cu atât. Acesta vrea să ajungă din nou pe scena Eurovision, indiferent ce țară va reprezenta.

“Vreau piesă pentru Eurovision 2021. Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Și chiar am vorbit cu trei compozitori și ne gândim deja pentru altă țară. Am vrut, dar dacă nu se poate merg pentru altă țară, slavă domnului sunt o grămadă care vor.

Dar dacă ei o trimit pe Roxen și știam că o trimit și la anul cu altă piesă, n-am cum să mă preocup de România. Au câștigat și alții din alte țări. Până și Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveția, deci se poate”, a declarat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Mihai Trăistariu își caută marea iubire

Mihai Trăistariu a descris pe contul său de Instagram cum ar trebui să fie persoana care să-i cucerească inima.

„Te-ai gândit vreodată că te-aș putea iubi ? Ia să te gândești la asta ! Mi-au plăcut dintotdeauna oamenii simpli. Deci… nici să nu te gândești că aș avea nu știu ce pretenții. Pur și simplu … vreau liniște, fără crize, să-mi înțelegi viața de artist și plecările dese în turnee, să știi să faci ciorbă și… să-mi zici dimineața TE IUBESC… când pleci la lucru. Chiar dacă eu dorm. O șoaptă din aia faină cu TE IUBESC… face cât zeci de cadouri inutile”, a detaliat Mihai Trăistariu, citat de revista Unica.

„Tadaaaaa… Gata. Știu. Am găsit soluția. Știu cum o să-mi descopăr MAREA IUBIRE. O să vă chem la întâlnire pe rând. Cine corespunde visurilor mele … rămâne în brațele mele. Glumeam. Am nevoie de un juriu ca să-mi facă, totuși, o preselecție. Altfel durează 5 ani numai întâlnirile la cafea”, a adăugat artistul.

citește și...