Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ‘De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi, până şi familia’

28.04.2021, 12:00
Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. 'De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi, până şi familia'
Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. 'De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi, până şi familia'

A trecut o lună de la moartea Corneliei Catanga. Soțul ei, Aurel Pădureanu, o duce din ce în ce mai greu! Bărbatul a rămas fără locuință, după ce proprietarul l-a dat afară de unde locuia cu chirie. 

După ce a rămas pe drumuri, Aurel Pădureanu a fost luat de Nicoleta, fiica din prima căsnicie.

Cornelia Catanga a decedat pe 26 martie, la Spitalul Universitar de Urgenţă. În urma ei a lăsat un fiu și un soț îndurerat, care se topesc de dorul său. Moartea solistei l-a terminat pe Aurel Pădureanu, care nu-și poate reveni din șoc.

Aurel Pădureanu locuiește acum la fiica din prima căsnicie

“Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsat singur”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu este foc și pară pe nepoata lui, mama cântăreţei Nicole Cherry, care nici nu s-a mai interesat de soarta lui după moartea Corneliei Catanga.

Ce a declarat despre rudele sale

‘Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători. Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea‘, a mai adăugat acesta.

În prezent, Aurel Pădureanu a ajuns să locuiască la fiica din prima căsnicie. Femeia i-a luat la ea pe tatăl său și pe fratele vitreg.

“Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a mai spus fostul soț al Corneliei Catanga.

citește și...