Unde a ajuns să locuiască acum Cristina Spătar. Solista nu-și mai permite luxul de altă dată

28.07.2021, 15:08
Unde a ajuns să locuiască acum Cristina Spătar. Solista nu-și mai permite luxul de altă dată
Unde a ajuns să locuiască acum Cristina Spătar. Solista nu-și mai permite luxul de altă dată

Viața Cristinei Spătar s-a schimbat radical după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Aida și Albert. În 2016, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar afaceristul i-a cerut să părăsească casa în care au locuit cât timp au fost căsătoriți. 

Cât timp a fost măritată, regina “R&B” trăia în lux și nu avea grija problemelor financiare. Din nefericire, acele vremuri au apus, iar Cristina Spătar este nevoită acum să își calculeze fiecare bănuț în parte.

Unde a ajuns să locuiască acum Cristina Spătar

Cântăreața stă cu chirie și trebuie să muncească din greu pentru a-i plăti la final de lună proprietarului o sumă de bani.

“Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasca, să pot ajunge mai repede la sală și la studiorile de televiziune”, a declarat Cristina Spătar, pentru Playtech.

În urmă cu mai bine de un an, vedeta spunea că dorește să-și cumpere o locuință prin credit, însă îi este destul de greu cu banii pentru avans.

“E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, declara Cristina Spătar pentru VIVA!

Se judecă cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor

Cât despre fostul soț, Cristina Spătar a dezvăluit că nu este în relații bune cu tatăl celor doi copii. Artista mărturisea că se judecă pentru pensia alimentară de ceva timp.

“Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile.

Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, a povestit Cristina Spătar, la Pro TV.

citește și...