Una dintre întânirile care i-au marcat viața Ioanei Ginghină. ”Datorită ei am notorietate, datorită ei m-am întâlnit cu Alexandru”

11.06.2021, 16:28
Una dintre întânirile care i-au marcat viața Ioanei Ginghină. ”Datorită ei am notorietate, datorită ei m-am întâlnit cu Alexandru”
Una dintre întânirile care i-au marcat viața Ioanei Ginghină. ”Datorită ei am notorietate, datorită ei m-am întâlnit cu Alexandru”

Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre o întâlnirea cu o persoană care i-a schimbat viața.

Producătoarea de televiziune Ruxandra Ion este cea care i-a schimbat viața actriței Ioana Ginghină, după cum a dezvăluit aceasta din urmă pe contul său de socializare.

”Ne-am întâlnit in 2004 și a fost una dintre intalnirile care mi-au marcat viața. Datorită ei am notorietate, datorită ei m-am “întâlnit” cu Alexandru și tot datorită ei numele fiicei mele este Ruxandra. Mulțumesc Ruxandra Ion ca ai apărut in viața mea și a noastră! La mulți ani! Sa ne trăiești mulți mulți ani, Nana! ❤️@ruxandrapapadopol #family #recunostina”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu fostul soț

Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre fostul său partener de viață, actorul Alexandru Papadopol, într-un interviu pentru playtech.ro. „Eu și fostul meu soț suntem în relații bune acum. Știi este vorba aia, timpul vindecă toate rănile din suflet așa s-a întâmplat și cu noi doi. În momentul de față suntem chiar prieteni. Am fost mult timp împreună și pot să spun că el este omul care mă cunoaște cel mai bine. De multe ori apelez la sfaturile lui, însă strict prietenești, nu mai mult de atât. Sunt foarte mândră de noi, chiar dacă au fost furtuni, când ne-am separate, acum apele s-au limpezit. Știi cum este…noi suntem doi actori pasionali și nah, se mai întâmplă”, a declarat Ioana Ginghină.

Actrița a explicat și care este relația dintre fostul ei soț și fiica lor, Ruxandra. „El este un tată mult mai bun acum. Fac multe lucruri împreună, tot felul de activități și sunt mândră de asta. Nu ținem cont de programul de vizită din contract pentru că am ajuns la un numitor comun. Au fost anul trecut în vacanță, urmează și anul acesta cred. Însă, Ruxi preferă să stea mai mult acasă, noi stăm la casă, este spațiu mai mult. Atunci când își cheamă prietenele le cheamă aici. Mai ales că în perioada asta de pandemie, de când a lucrat de acasă, i-a prins bine să mai iasă în curte la aer curat. Însă, se duce destul de des pe la Alexandru”, a spus vedeta.

 

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

citește și...