Una dintre gemenele lui Mihai Morar are coronavirus. ”Toți ceilalți din casă suntem negativ. Deocamdată”

13.10.2021, 11:31
Una dintre gemenele lui Mihai Morar are coronavirus. ”Toți ceilalți din casă suntem negativ. Deocamdată”
Una dintre gemenele lui Mihai Morar are coronavirus. ”Toți ceilalți din casă suntem negativ. Deocamdată”

Mihai Morar a anunțat că este izolat la domiciliu și realizeaze emisiunea de la Radio ZU de acasă, după ce una dintre ficele sale gemene s-a infectat cu noul coronavirus. ”Toți ceilalți din casă suntem negativ. Deocamdată”, a spus acesta. Mihai Morar este căsătorit de foarte mulți ani cu Gabriela și au împreună trei fetițe.

Binecunoscutul om de radio și televiziune Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua. Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de 13 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

Mihai Morar a anunțat, pe contul său de socializare că s-a izolat și lucrează de acasă după ce una dintre fetițele lui gemene a fost confirmată cu COVID-19. Prezentatorul a luat această decizie chiar dacă este vaccinat și testul său a ieșit negativ deocamdată. ”DE CE FAC RADIO DE ACASĂ? NU-S SĂNĂTOS?!? Vă scriu pe scurt, nu-s o știre. În weekend, una dintre gemene a ieșit ”pozitiv” la testul PCR. Toți ceilalți din casă suntem ”negativ”. Deocamdată. Important e că simptomele sunt minore și toată lumea mea e bine.  Conform noului protocol, o persoană vaccinată inclusiv cu a doua doză, chiar dacă e contact direct, nu trebuie să stea în carantină dacă nu prezintă simptome. Mai mult, eu am efectuată și doza a treia. Legal, pot circula liber pe străzi, îmi pot vedea, netulburat, de viață. Moral, însă, am ales să stau acasă”, a scris Mihai Morar pe contul său de socializare.

Una dintre gemenele lui Mihai Morar are coronavirus. ”Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta. Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral?”

În continuare, Mihai Morar și-a spus părerea despre pandemia de coronavirus.  ”Cred că una dintre cele mai mari daune pe care le-a făcut pandemia e aceea că toți ne-am luat drepturi absolute. ”Sunt vaccinat, pot face orice vreau!” Sau, dimpotrivă, ”e dreptul meu să nu mă vaccinez!” Pe de altă parte, autoritățile și-au luat dreptul să închidă când vor, ce vor, pe cine vor, uneori, fără nicio explicație sau logică. Am văzut chiar și unii medici care, în numele Cruciadei pandemice, clamau dreptul la dictatură medicală. Ăsta-i baiul cel mare. Ne-am ”îndumnezeit” cu toții. Fiecare în micul lui dumnezeu cu ”d” foarte mic. ”Vaccinul ne va mântui” e religia unora. ”Vaccinul ne omoară” e religia altora. ”Legea suntem noi” e secta unora. Iar, Adevărul, vezi bine, nu-i nici la unii, și nicidecum la alții… Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta. Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral? Când știu atâția oameni vaccinați care au fost ”curieri” de virus de ici-colo. M-am vaccinat ca să fiu ”mai liber” decât ”fratele” nevaccinat? Sau m-am vaccinat ca să mă feresc de paturi de fier și măști de oxigen?”, a spus acesta.

”…Adevărul e în ”vai, mama noastră” de țară. Cifrele, procentele, A.T.I.-urile spun totul despre noi. Pentru că, oricare dintre noi, ”știe el mai bine”. Fiecare s-a ”îndumnezeit”. Și nu se închină la alți dumnezei cu d mic. Fiecare deține adevărul. Dar știți ce ne lipsește tuturor…? Când era prim-ministru, Nicolae Iorga îi spune lui Ion I.C. Brătianu de la Tribuna Parlamentului: ”Ce pot să învăț eu de la un inginer?” Iar Brătianu îi răspunde atât: ”Măsura, domnule, măsura!”  Măsura. Asta ne lipsește tuturor. Ne-am ”îndumnezeit” toți, fără măsură. Toți știm, chiar dacă nici nu suntem în măsură să vorbim. În România, chiar și când se iau măsuri, se iau fără măsură. Ne dușmănim, în loc să ne unim, ne măsurăm puterile, în loc să ne adunăm puterile. Am întrecut orice măsură. Ne-am ”îndumnezeit” în dumnezei cu d mic, fără pic de smerenie. Mihai Morar  PS: Ne auzim, în măsura posibilităților, în fiecare dimineață la matinal, la Radio ZU ✌️?”, a încheiat acesta.

citește și...