Una dintre fostele iubite a lui Costin Mărculescu a rupt tăcerea după moartea lui. Ce a scos la iveală. ‘Nu am vrut să-i fac rău’

28.06.2020, 14:29
Una dintre fostele iubite a lui Costin Mărculescu a rupt tăcerea după moartea lui. Ce a scos la iveală. 'Nu am vrut să-i fac rău'
Una dintre fostele iubite a lui Costin Mărculescu a rupt tăcerea după moartea lui. Ce a scos la iveală.

La aproape trei săptămâni de la moartea lui Costin Mărculescu, Cristina, una dintre fostele sale iubite, a făcut dezvăluiri emoționante despre povestea lor de dragoste.

Costin Mărculescu a decedat în urma unui cardio-respirator acut. Chiar fosta lui parteneră,Cristina Canela, dezvăluia că acesta era depresiv și avea probleme cu inima.

‘El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el’, spunea Cristina, fosta iubită a actorului, imediat după decesul lui Costin Mărculescu.

Cine a fost ultima iubită a lui Costin Mărculescu

Recent, femeia a oferit noi detalii despre relația pe care a avut-o cu actorul din ‘Liceenii’. Cei doi au fost împreună doi ani, dar au decis să se despartă în septembrie 2019. În prezent, Cristina este căsătorită cu un alt bărbat.

‘Eu nu am stat cu Costin Marculescu trei ani, doar doi ani și nu am fost actriță, m-am dus pe la emisiuni pentru că aveam nevoie de bani. Eu sunt de profesie jurnalist. Am terminat Facultatea de Jurnalism în 2009. Am lucrat în televiziune cu mulți ani de zile în urmă, când l-am cunoscut pe Costin. Eu nu lucram, între timp m-am angajat la un belly-dance pentru că am cursuri de dans sportiv la Mihai Petre, pe care le-am terminat când eram mai mică.

Și despre cel cu care m-am căsătorit a fost după ce m-am certat cu Costin. De fapt, a fost o joacă între noi care s-a terminat cu o căsătorie. Niciodată nu am vrut să-i fac rău lui Costin, dimpotrivă, l-am ajutat și iubit din tot sufletul, dar el nu a vrut să se schimbe și când am văzut acest lucru m-am îndepărtat de el ca să văd, poate între timp se schimbă, fară mine lângă el. Ce a fost rămâne doar între mine și el. A fost un om foarte bun, doar atât pot să vă spun’, a declarat aceasta pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Costin Mărculescu a murit singur și sărac! În ultimii ani, el avea mari probleme financiar și nu mai reușea să își revină din impas, iar la întreținere acumulase o datorie de 13.000 de lei.

Avea datorii mari

Costin Mărculescu fusese în toamna anului trecut executat și de o bancă, unde făcuse în 2016 un credit. Apropiații lui știau că acesta trece prin momente dificile. Moartea lui a fost anunțată în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena 1.

‘Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța’, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

citește și...