Una dintre cele mai tandre ipostaze în care au apărut Gina Pistol și Smiley. Imaginea de peste 125.0000 de like-uri

07.04.2021, 16:03
Una dintre cele mai tandre ipostaze în care au apărut Gina Pistol și Smiley. Imaginea de peste 125.0000 de like-uri
Una dintre cele mai tandre ipostaze în care au apărut Gina Pistol și Smiley. Imaginea de este 125.0000 de like-uri

Gina Pistol și-a cucerit instant fanii cu o fotografie superbă în care apare alături de iubitul ei, Smiley, într-un moment de tandrețe.

Vedeta de televiziune Gina Pistol a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare într-o ipostază plină de tandrețe alături de Smiley. Cei doi apar îmbrățișați, imaginea fiind una înduioșătoare.

Gina Pistol a explicat că fotografia este mai veche, pentru că în ultima perioadă nu au mai reușit să facă poze împreună. Internauții au fost extrem de încântați de fotografia publicată de Gina Pistol, postarea aduând peste 127.000 de like-uri de la cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Ce a declarat Smiley despre relația cu Gina Pistol

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Artistul a scos la iveală amănunte mai puțin știute din relația sa cu prezentatoarea de televiziune la podcastul realizat de Mihai Morar.

 „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”, a spus artistul.  

„Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a adăugat el.

 

citește și...