Un turist american bogat, acuzat că a violat o turistă britanică în baia unui hotel din Mykonos

12.07.2022, 17:54

Un newyorkez în vârstă de 30 de ani a fost arestat pe idilica insulă grecească Mykonos, după ce ar fi urmărit o turistă britanică de 22 de ani în baia unui hotel și ar fi violat-o.

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit din motive de confidențialitate, a declarat că bărbatul, al cărui nume nu a fost, de asemenea, dezvăluit, în conformitate cu legile grecești privind mass-media și cazurile penale, făcea parte dintr-un grup de petrecăreți americani care se aflau la un pub.

Ea a declarat poliției că acesta s-a lăudat cu bogăția familiei sale atunci când au vorbit înainte de incident.

Un turist american bogat, acuzat că a violat o turistă britanică în baia unui hotel din Mykonos

Grupul cu care se afla americanul a urmat apoi grupul de turiști britanici până la hotelul unde era cazată victima pentru a continua petrecerea.

Presupa victimă a declarat poliției că nu a fost interesată de un interludiu romantic cu americanul, dar că acesta a insistat și a urmărit-o când s-a ridicat de la masă. Odată intrată în baie, aceasta spune că el a “imobilizat-o” după ce a intrat cu forța în cabina de baie, unde ea a pledat că nu vrea să facă sex, potrivit publicației locale de știri din Grecia Proto Tema.

 

“A reușit să mă imobilizeze”

Ea a declarat poliției grecești că acesta a imobilizat-o. “M-a forțat să fac sex cu el în timp ce eu încercam să îl împing”, a declarat ea procurorului districtului Syros, potrivit presei grecești.“A insistat și cu forța lui a reușit să mă strângă și să mă imobilizeze”.

Femeia a raportat imediat incidentul la poliție, care l-a arestat la hotel, iar acesta ar fi recunoscut că a făcut sex în cabina de baie, dar a insistat că a fost de comun acord. Poliția a efectuat o expertiză medico-legală asupra femeii, iar bărbatul ar putea fi pus sub acuzare săptămâna aceasta.

 

Știrea despre presupusul incident vine la o zi după ce o daneză în vârstă de 22 de ani a afirmat că a fost violată de un agresor încă necunoscut care a urmărit-o până în camera ei de hotel și a intrat cu forța. Bărbatul respectiv a fost identificat ca fiind un bărbat alb, în vârstă de 20 de ani, cu părul negru. Acesta nu a fost arestat.

 

 

citește și...