Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de viol. “Șefii clubului la care acesta joacă sunt stupefiați”

05.07.2022, 13:47

Un fotbalist din Premier League, care era așteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat la o adresă din Londra, luni dimineață, la primele ore ale dimineții. “Acuzațiile sunt de cea mai mare gravitate. Șefii clubului sunt stupefiați de acest lucru”.

Un fotbalist din Premier League a fost arestat la Londra, fiind suspectat de viol.

Jucătorul are în jur de 20 de ani, al cărui nume nu este făcut public din motive legale, se află în custodia poliției și este interogat după ce ar fi comis un viol în luna iunie. El a fost selecționat la nivel internațional și este reținut pentru a răspunde unor întrebări legate de un presupus atac care ar fi avut loc în luna iunie, potrivit irishmirror.ie.

Presupusul viol a avut loc în iunie 2022

Scotland Yard a dat o declarație prin care a confirmat că jucătorul a fost luat în custodie la primele ore ale dimineții de luni, în timp ce Poliția Metropolitană, într-o declarație pentru Mirror Football, a spus: “Pe 4 iulie, o acuzație de viol a unei femei de 20 de ani a fost raportată la poliție. S-a raportat că presupusul viol a avut loc în iunie 2022”.

Clubul jucătorului este conștient că acesta este interogat de poliție. Cu toate acestea, au refuzat să comenteze. Fotbalistul a fost arestat la o adresă din Londra și a rămas în arest preventiv luni seară.

“Șefii clubului sunt stupefiați”

The Sun relatează că șase echipaje de poliție au ajuns la domiciliul jucătorului, la ora 3 dimineața, în timp ce acesta dormea.

O persoană din interiorul clubului le-a spus: “Acuzațiile sunt de cea mai mare gravitate. Șefii clubului sunt stupefiați de acest lucru. Jucătorul trebuia să se afle într-un turneu de pre-sezon. Acum nu va călători cu echipa.

Legea trebuie să fie lăsată să dicteze ce se va întâmpla în continuare. Colegii jucătorului sunt absolut stupefiați de acest lucru. Este o lovitură de ciocan pentru club, dar poliția trebuie să își facă treaba”.

Anchetele sunt în curs de desfășurare. În timp ce jucătorul nu poate fi identificat din cauza afirmațiilor făcute împotriva sa, arestarea sa a pus sub semnul întrebării participarea sa la antrenamentele din pre-sezon și la viitoarele meciuri amicale ale echipei sale, în timp ce poliția investighează acuzațiile grave.

Sezonul din Premier League începe la 5 august, iar jucătorul era așteptat, de asemenea, să își reprezinte țara la Cupa Mondială din Qatar din această iarnă.

citește și...