Un prieten al criminalului de la Săpoca, dezvăluiri neașteptate: „Nu era agresiv nici când bea”

20.08.2019, 17:16
Un prieten al criminalului de la Săpoca, dezvăluiri neașteptate: „Nu era agresiv nici când bea”
Crimele de la Săpoca au îngrozit pe toată lumea

Crimele de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au uluit pe toată lumea, iar familia și apropiații agresorului sunt consternați de faptele acestuia.

Deși Bogan Lungu nu era cunoscut ca o persoană violentă în localitatea de domiciliu, cunoscuții săi spun că bărbatul devenea recalcitrant cu membrii familiei, după ce consuma alcool.

„Probabil nu a mai judecat în timpul ăla”

Un prieten bun al criminalului a dezvăluit, pentru Știrile Kanal D, ce crede că s-a întâmplat cu bărbatul de 38 de ani în momentele atacului furibund care a ucis cinci oameni și a rănit alți opt.

„Am fost la el aseară. Nu avea nimic ieșit în comun. Judeca ca un om normal. Noi suntem prieteni foarte buni. Nu era violent. Nu știm ce s-a întâmplat. Probabil nu a mai judecat în timpul ăla. Nu ne-a zis nimic, să aibă vreo suferință. Nu era agresiv nici când bea. El era sub tratament. Unde era protecția și paza în acel moment? Cred că spitalul nu și-a făcut treaba. Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Luni urma să fie externat. Urma să ne ducem după el.”, a declarat Ovidiu, prietenul lui Bogdan, conform Stirile Kanal D.

citește și...