Ce spune mama criminalului de la Săpoca despre ororile comise de fiul său: „Nu aveam probleme cu el”

18.08.2019, 16:09
Ce spune mama criminalului de la Săpoca despre ororile comise de fiul său: „Nu aveam probleme cu el”
Femeia a aflat de pe internet despre crimele fiului său

Crimele îngrozitoare de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău au uluit o țară întreagă, iar femeia care i-a dat viață agresorului a făcut primele declarații referitoare la acest subiect. 

Conform Știrilor Kanal D, criminalul se numește Bogdan Lungu, este necăsătorit și lucra ca zilier. Consătenii acestuia au dezvăluit că fiul său a mers miercuri să culeagă pepeni, iar acolo a consumat foarte mult alcool, a făcut o criză și a ajuns la spital. 

Deși nu era cunoscut ca o persoană violentă în localitatea de domiciliu, cunoscuții săi spun că bărbatul devea recalcitrant cu membrii familiei, după ce consuma alcool. 

Mama agresorului s-a declarat complet șocată de ceea ce a făcut fiul său și a dezvăluit că acesta a mai fost internat la psihiatrie. 

„Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei”, a declarat femeia.

citește și...