Un om de afaceri a cărat 10 milioane de dolari în cărucior până la avionul privat după ce a câștigat cel mai mare pariu sportiv din istorie

13.11.2022, 17:01

De fapt, a încasat 75 de milioane de dolari în total după ce a pariat pe Houston Astros. Jim McIngvale, cunoscut și sub numele de “Mattress Mach”, a avut o zi destul de bună la casele de pariuri recent. De fapt, “bună” este probabil eufemismul secolului. De fapt, el a câștigat o sumă incredibilă, uluitoare, de 75 de milioane de dolari după ce a pariat pe iubita sa echipă Houston Astros pentru a câștiga victoria în World Series.

Mach, care este de fapt un om de afaceri care vinde saltele, nu a devenit viral doar datorită sumei uriașe de bani pe care a câștigat-o, ci și pentru mai multe videoclipuri postate pe rețelele de socializare cu el în timp ce își colecta câștigurile.

În cel mai recent club viral, atât de grele erau pungile cu bani pe care le-a strâns de la BetMGM din Las Vegas, încât trebuie să le care într-o roabă, transmite New York Post.

“Acești bani sunt grei”

El a folosit roaba pentru a transporta teancurile nesfârșite de bani până la avionul său privat, unde pilotul îl aștepta pentru a-l ajuta să le ridice în avion.

McIngvale era deja destul de confortabil din punct de vedere economic, chiar și înainte de câștigurile sale uriașe. Afacerea sa cu saltele era foarte profitabilă, după cum o dovedea suma uriașă de bani pe care o folosise pentru a plasa pariul în primul rând.

Unul dintre cei mai celebri pariori sportivi din SUA

Omul de afaceri a plasat un total de 10 milioane de dolari în pariuri la diverse case de pariuri sportive pentru ca iubita sa echipă Houston Astros să câștige World Series, ceea ce, bineînțeles, a reușit sâmbăta trecută, împotriva celor de la Philadelphia Phillies, la sfârșitul săptămânii trecute. La o cotă de 7,5 la 1, el a câștigat de aproximativ 7,5 ori mai mult decât miza sa inițială… 75 de milioane de dolari. Nu a fost o zi rea la casele de pariuri…

citește și...