Un nou conflict în showbiz! De ce s-au certat Adrian Minune și Oana Radu

21.01.2020, 14:07
Un nou conflict în showbiz! De ce s-au certat Adrian Minune și Oana Radu
De ce s-au certat Adrian Minune și Oana Radu

Un nou conflict a izbucnit în showbiz. Adrian Minune și Oana Radu s-au certat și un mega scandal pare că va avea loc între cei doi artiști. 

De ce s-au certat Adrian Minune și Oana Radu

Scânteia care a aprins conflictul a fost un cover pe care Oana Radu l-a înregistrat și l-a postat pe Youtube. Melodia pe care o interpreta este unul dintre renumitele hituri ale lui Adi, „Așa sunt zilele mele”.

Minune a fost deranjat de gest, așa că producătorii săi au contactat-o pe artistă și au rugat-o să șteargă clipul cu pricina. Oana nu a fost de acord, ba chiar le-a propus să încaseze ei banii pe care i-ar fi produs coverul. Astfel, Adi a decis să facă demersuri către Youtube pentru ștergerea clipului, fapt care s-a și întâmplat, în cele din urmă. 

„Ne-au dat piesa jos, de pe YouTube, din cauza piesei cântate de Adrian „Aşa sunt zilele mele”. Cei care deţin drepturile pentru piesele respective, m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord sa le cânt piesa. Voiau mulţi bani, probabil. Eu le-am oferit să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru. Nu au fost de acord. Şi au făcut tot posibilul sa dea clipul jos, proiect în care am investit foarte mulţi bani. De ordinul miilor de euro. Nu am investit pentru bani, ci de dragul artei. Îmi place ideea foarte mult şi fiind cover-uri, mă gândeam că vor exista probleme de genul”, a spus Oana Radu, scrie Antena Stars. 

 

citește și...